Verkoop­bemiddeling
Makelaar voor uw caravan of vouwwagen

Het lijkt zo makkelijk, je caravan of vouwwagen verkopen via internet. Een advertentie op Marktplaats is zo gemaakt. Maar dan begint het gedoe. Veel te lage biedingen, onzinnige en onnodige vragen aan de telefoon en via email, wat een ergernis. En waar vind je de ruimte als potentiële kopers je kampeermiddel willen komen bezichtigen?

Wij kunnen u al deze zorgen uit handen nemen met verkoop­bemiddeling. Samen met u bepalen we eerst een goede, realistische vraagprijs. Bij caravans boven € 3.500,- en vouwwagens boven € 2.000 bieden wij de kopers extra zekerheid met BOVAG garantie en een afleveringsbeurt. Ook voor u als verkoper een prettig gevoel.

Kosten

De kosten voor verkoop­bemiddeling begroten we van te voren en zullen achteraf worden verrekend met de opbrengst van uw caravan of vouwwagen. We berekenen deze als volgt:

  • Kosten afleveringsbeurt, onderdelen en eventuele reparaties. (deze voeren we uit voordat we de caravan of vouwwagen voor verkoop aanbieden)
  • Kosten van de BOVAG garantie.
  • 10% provisie (met een minimum van € 850,-) van de uiteindelijke verkoopprijs, ongeacht de duur van het verkoopproces.

Om uw caravan of vouwwagen goed te kunnen verkopen zorgt u er natuurlijk voor dat de binnenkant netjes en schoon is, wij reinigen de buitenkant voor u. Uw caravan of vouwwagen wordt daarna op ons showterrein tentoongesteld en wij zorgen voor een professionele advertentie op internet met mooie foto's en technische specificaties.

Wij verzorgen het contact, onderhandelingen, verkoop en aflevering van uw kampeermiddel bij de nieuwe eigenaren. U heeft er letterlijk geen omkijken meer naar.

Verkoop­bemiddeling
in het kort

  • Ondersteuning bij het bepalen van een geschikte verkoopprijs.
  • Professionele tentoonstelling op ons showterrein.
  • Professionele advertentie op onze eigen website en verschillende marktplaatsen zoals Marktplaats.nl en Caravans.nl.
  • Contact met potentiële kopers, onderhandelingen, verkoop en aflevering bij kopers.
  • Volledige schriftelijke en financiële afhandeling, waaronder overschrijven van het kentekenbewijs.

Uiteraard nemen wij de verkoop­bemiddeling op ons in goed overleg met u. Wij hebben de ervaring en de middelen om de verkoop tot een goed eind te brengen. Voor ons dagelijks werk, voor u een zorg minder.

Voor meer informatie of voor het aanbieden van uw caravan of vouwwagen voor onze verkoop­bemiddeling kunt u ons bellen op 0592-342236 of neem contact op via onderstaand formulier.

Wilt u meer weten
of een afspraak maken?

Aanmelden nieuwsbrief

Bij aanmelden gaat u akkoord met onze privacy policy.

"Fijne dealer, goede service"

"zeer plezierig en zorgvuldig"

"Wat een fijn familiebedrijf!"

"Super."

"prima"