Voortenten
en luifels
Extra ruimte aan uw caravan

Uw caravan is niet compleet zonder voortent of luifel. En die zijn er in vele soorten en maten. Voor de trekkende kampeerder zijn er stoere modellen luifels of snel uit te draaien cassetteluifels. Maar ook (deel)voortenten zijn er in makkelijk op te zetten varianten. Voor gezinnen levert een reistent met uitbouw snel extra slaap- of bergruimte. De kampeerder met een seizoenplaats kan met een voortent en voortentluifel zijn woonruimte op de camping aanzienlijk vergroten. En voor kamperen in de winter zijn er extra stevig uitgevoerde voortenten.

Bij de aanschaf van een voortent is de materiaalkeuze van groot belang. Zo is er tentdoek dat lang kan blijven staan en bestand is tegen alle weersinvloeden, bijvoorbeeld het makkelijk te reinigen tweezijdig PVC gecoat polyester. Maar ook All Season doek (polyester doek dat aan de buitenzijde gecoat is) kan tegen een stootje. Dit doek heeft als voordeel dat het condensvocht kan opnemen waardoor een plezieriger binnenklimaat ontstaat. En niet te vergeten het kleurechte acryl. Een ademend tentdoek met een fijne uitstraling.

Ook voor het frame is er keuze in materialen zoals staal, aluminium, glasfiber, carbon of luchtslangen. Allemaal met specifieke eigenschappen. Afhankelijk van uw gebruik kiest u voor stevige, lichte, makkelijk of snel op te zetten frames.

Het is van belang dat u weet wat de omloopmaat van uw caravan is. De manier waarop die gemeten wordt kan per caravan en voortentmerk verschillen. Voor een voortentluifel is niet de omloopmaat maar de A-B maat van belang. Voor deeltenten, wintertenten en sommige andere luifels meet u echter de rechte daklijn. De juiste maatvoering bepalen kan best lastig zijn en daarbij bieden wij u graag de helpende hand.

Bij ons vindt u voortenten en luifels

  • In verschillende maten
  • Van verschillende materialen (doek en frame)
  • Voor verschillende doelen
  • Van verschillende leveranciers
  • Ook goede gebruikte modellen

U leest het al, de keuze is reuze en er zit vast iets voor u bij. Wij geven graag advies op maat voor een passende voortent, luifel of combinatie daarvan die aan uw wensen voldoet. In onze showroom kunnen wij u het één en ander tonen, zodat u een indruk krijgt van de extra ruimte die u wint met een voortent of luifel.

Wilt u meer weten
of een afspraak maken?

openingstijden

magesloten
di13:00 - 17:00
wo13:00 - 17:00
do13:00 - 17:00
vr13:00 - 17:00
za10:00 - 16:00

Tevens di t/m vr telefonisch bereikbaar 10:00 - 12:00

Telefoon

0592-342236

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Aanmelden

Socials

Aanmelden nieuwsbrief

Bij aanmelden gaat u akkoord met onze privacy policy.

"Fijne dealer, goede service"

"zeer plezierig en zorgvuldig"

"Wat een fijn familiebedrijf!"

"Super."

"prima"