Wij zijn aanwezig op de Caravana in Leeuwarden van 25 t/m 29 januari!

Op stand 3190 tonen wij samen met Pauw Recreatie 12 modellen Adria caravans. Ook is BBA Techniek bij ons aanwezig met onder andere de Roll-Up-Cable, de Smarttank, Magische Haken en LED verlichting.

Op stand 4130 staan wij voor u klaar bij de Alpenkreuzer vouwwagens.

Vijf dagen lang vindt u in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat u nodig heeft voor uw ideale kampeervakantie. Ontdek campings in heel Europa, comfortabele campers en caravans, praktische vouwwagens en avontuurlijke (dak)tenten. Tijdens een dagje uit voor het hele gezin doet u inspiratie op en vindt u de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Sluit aan bij één van de vele demonstraties of interessante workshops en u bent helemaal klaar voor uw volgende kampeertrip!

Bestel online uw tickets via www.caravana.eu/tickets

LET OP: In verband met onze deelname aan de beurs zijn wij van 22 t/m 30 januari gesloten. In deze periode kunt u wel een e-mail bericht sturen, wij zullen daar zo spoedig mogelijk op antwoorden. Wij danken u voor uw begrip.

Wilt u meer weten
of een afspraak maken?

 • Bezoekadres

  Zeilmakerstraat 8
  9403 VA Assen
 • Telefoon

  0592-342236
 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Nieuwsbrief

  Aanmelden
 • Socials

Bij versturen gaat u akkoord met onze privacy policy.

Aanmelden nieuwsbrief

Bij aanmelden gaat u akkoord met onze privacy policy.

Melding

In verband met onze deelname aan de Caravana in Leeuwarden zijn wij van 22 t/m 30 januari gesloten. In deze periode kunt u wel een e-mail bericht sturen, wij zullen daar zo spoedig mogelijk op antwoorden. Wij danken u voor uw begrip.

"Fijne dealer, goede service"

"zeer plezierig en zorgvuldig"

"Wat een fijn familiebedrijf!"

"Super."

"prima"